Kennisdeling met vakgenoten

CRO en Senior Risk Manager roundtables

Deze roundtables zijn gericht op Chief Risk Officers, Heads of Financial, Non-Financial of Operational Risk of Compliance (of equivalent management niveau). Deze serie van roundtables wordt gezamenlijk georganiseerd door Triodos en AXVECO. Het doel van de meetings is om peers te ontmoeten om relevante onderwerpen te bespreken en meningen en kennis te delen. Deelname is exclusief. Mocht je interesse hebben om lid te worden van dit netwerk, neem dan contact met ons op via events@axveco.com.

CEO roundtables

Dit is een exclusief platform voor Raad van Bestuur leden om kennis te vergaren en van gedachten te wisselen over maatschappelijke ontwikkelingen en strategische trends. Het thema van ieder event wordt door de deelnemers gekozen en een passend programma wordt door AXVECO georganiseerd inclusief relevante sprekers.

Masterclasses

Wij organiseren in-house en externe masterclasses over diverse onderwerpen, waaronder Risk Management, Soft Skills, Business Process Management, FinTech, BlockChain en Smart Contracts.

AXVECO academy

Op gezette tijden in het jaar zullen wij masterclasses en trainingen combineren en deeelnemers de kans bieden om in relatief korte tijd zich te verdiepen in de laatste ontwikkelingen op het gebied van innovatie, blockchain, fintech en risk management.