Cryptocurrency and ICO Masterclass

Deze masterclass is bedoeld voor geïnteresseerden in cryptocurrencies al dan niet bekwaam met het doen van investeringen.

Tijdens de masterclass gaat u in detail in op de verschillende munten en hoe deze zich verhouden tot reguliere investeringsobjecten. Daarnaast leert u hoe u een juiste aanpak en strategie kunt bepalen, hoe u de markt kunt lezen en hoe u hier goed op kunt anticiperen met rendementsverhoging als doel. U leert op geavanceerd niveau hoe u een waardebepaling kunt doen over cryptocurrencies en hoe u deze waardebepaling kunt gebruiken om te investeren. Daarnaast zult u op een gestructureerde manier leren hoe u kunt bepalen of een investering veilig en rendabel kan zijn door middel van een eigen ontwikkeld stappenplan. Tot slot zullen we u meenemen in het actief handelen en de regulatie die daarbij komt kijken.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wat zijn cryptocurrencies en wat kunt u er mee?
  • Waarom zou u investeren in cryptocurrencies?
  • Strategies for success
  • Hoe zet u een cryptocurrency portfolio op?
  • Wat zijn de regels rondom cryptocurrencies?

Wij geven geen financieel advies, beoordeling of aanbevelingen ten opzichte van individuele beleggingen tijdens deze masterclass maar helpen u de vaardigheden te ontwikkelen om zelf betere besluiten te kunnen maken