Kim Schneider

Kim Schneider

Blockchain and Digital Transformation Consultant

Samenwerken staat centraal

Als Blockchain & Digital Technology consultant adviseer en begeleid ik ondernemers van startups tot grote corporates. Samen onderzoeken en experimenteren met de nieuwste technologieën om jouw bedrijf en business model te optimaliseren. Dit doe ik met veel enthousiasme, met name het traject van begin (workshop) tot eind (implementatie) begeleiden haal ik veel energie uit. Ik hou van samenwerken, mensen samenbrengen en overtuigen en daarmee de beste resultaten bereiken.

Na zeven jaar Rabobank in verschillende commerciële rollen werd het tijd om mijn passie en kracht te ondervinden in een dynamische omgeving met gedreven professionals. Door mijn deeltijd Master Bedrijfskunde in Digital Business aan de Universiteit van Amsterdam kwam ik in aanraking met blockchain technologie en wist ik direct dat ik hierin mijn loopbaan wou vervolgen. Mijn afstudeeronderzoek is juni 2018 afgerond en gaat over een blockchain-based platform in de commercieel vastgoed sector voor het delen van huurinformatie. Je kan mijn scriptie vinden op mijn LinkedIn pagina of mij een bericht sturen.

Naast de trainingen en consultancy werkzaamheden ontwikkel ik mij verder als developer van smart contracts zodat ik de brug van de IT naar de business nog beter kan slaan.

In mijn vrije tijd houd ik van sporten als hardlopen, fitness en zwemmen. Ik ben gek op reizen en fotograferen en ik vind het erg leuk om Amsterdam (woonplaats) te ontdekken!