Robin Tielemans

Robin Tielemans

Lead Cryptocurrencies and Blockchain consultant

Read and study – everyone knows something that you don’t!

Binnen Axveco werk ik als Lead Cryptocurrencies en Blockchain consultant. Bij mijn werk bij Axveco houd ik mij bezig met het helpen van klanten op diverse strategische vraagstukken alsmede te ondersteunen bij implementatie- en ontwikkeltrajecten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de cryptocurrency gerelateerde zaken binnen Axveco.

Ik ben in het verleden voornamelijk in de IT (en meer specifiek IT consultant) werkzaam geweest. Bij mijn vorige werkgevers heb ik mij bezig gehouden met het helpen van klanten bij IT vraagstukken en hoe zij IT kunnen inzetten om meer efficiëntie te behalen bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Tijdens mijn studie Business IT & Management aan de Hogeschool Utrecht heb ik geleerd hoe ik verdere innovatieve technologieën kan gebruiken om bedrijven efficiënter te laten werken.

Verder ben ik veel bezig met handelen in (voornamelijk) cryptocurrencies en heeft dit mij in staat gesteld om binnen Axveco deze propositie verder uit te bouwen, wat mij in staat heeft gesteld om de rol Lead Cryptocurrencies aan te nemen. Ik haal veel energie uit het bezig zijn met nieuwe technologieën en daardoor gaat het mij gemakkelijk af om snel nieuwe technologieën eigen te maken.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen, te sporten en met vrienden te zijn. Ik haal veel energie uit het verkrijgen van nieuwe kennis en probeer ook zoveel mogelijk te leren van nieuwe mensen die ik leer kennen. Mijn adagium is dan ook: Read and study – everyone knows something that you don’t!