Cindy van der Top

Cindy van der Top

Services Manager

Ondernemen zit in mijn bloed

Ik kom uit een ondernemersgezin en heb het grootste deel van mijn carrière voor grote internationale bedrijven gewerkt, en daarnaast ook voor een paar kleinere ondernemingen.  Hierdoor ben ik in staat om ‘the best of both worlds’ te combineren, en zowel grote complexe internationale, als kleine ondernemende (startende) bedrijven en hun mensen te begrijpen.  AXVECO is een ondernemende boetiek consultancy, en haar klanten zijn grote organisaties – een mooie combinatie voor mij.

Mijn achtergrond is oorspronkelijk in finance en risk management – ik ben ooit begonnen als accountant.  In de loop der jaren is mijn ervaring steeds breder geworden en inmiddels zijn er niet veel disciplines waar ik nog geen ervaring in heb opgedaan.  Deze brede achtergrond komt goed van pas in mijn functie als Services Manager bij AXVECO waarin ik ons bedrijf zo goed mogelijk ondersteun en help groeien vanuit de achtergrond.  Omdat ik zelf ook consultant ben geweest, o.a. in risk management, begrijp ik heel goed waar onze klanten en consultants mee bezig zijn en wat hiervoor nodig is.

Ik hecht waarde aan het werken op een hoog professioneel niveau en het hebben van veel autonomie.  Dit vind ik bij AXVECO terug.  Daarnaast vormen we een goed en gezellig team.  Ik ben erg enthousiast om, samen met mijn collega’s, dit jonge en dynamische bedrijf verder uit te bouwen.