Victor van der Hulst

Victor van der Hulst

Head of Solution Development

Samen komen we het verst!

Als Head of Solution Development richt ik me binnen Axveco met name op de Blockchain projecten die wij uitvoeren voor onze klanten. Met ons ontwikkelteam van developers en consultants zijn wij in staat uiteenlopende Blockchain projecten uit te voeren die ontstaan bij een idee en kunnen eindigen bij een brede implementatie. Dit kunnen we alleen doen met een multidisciplinair team. Omdat je samen simpelweg meer ziet en weet, en vooral elkaar continu inspireert.

Mijn carrière heeft zich altijd afgespeeld in software development omgevingen. Na Technische Informatica te hebben gestudeerd ben ik gestart als software developer en ervaring opgedaan binnen diverse bedrijven en sectoren. Al vrij vroeg in mijn carrière was ik meer bezig met projectmanagement en informatiemanagement van developmentproject, dan het daadwerkelij  programmeren. Enerzijds had business-IT alignment mijn interesse, anderzijds het gezamenlijk tot nieuwe oplossingen komen. Dit heeft er mede toe geleid dat ik in 2010 gestart ben met de Executive Master Information Management aan de UvA. Een zeer brede opleiding gericht op Design Thinking, Innovation en Sensemaking.

Na een aantal jaar als Managing Consultant verantwoordelijk te zijn geweest voor een grote groep enterprise software developers, kwam ik in aanraking met Blockchain. Technologie (nog steeds mijn passie) die een grote impact heeft op bestaande en toekomstige businessmodellen. Zeer uitdagend om nu mee bezig te kunnen zijn en al mijn expertise rondom software development, Agile, DevOps, informatiemanagement en innovatie te kunnen inzetten. En te laten aanvullen door alle expertise van mijn collega’s.

In mijn vrije tijd vind je me thuis (‘valt er nog iets te klussen?’), op het water (fervent wedstrijdzeiler op een FF65) of buiten met mijn gezin. En bij voorkeur allemaal gecombineerd. Lukt dat niet, dan ga ik met plezier een rondje hardlopen door het bos.