Bert Omlo

Bert Omlo

Associate
Learning & Development and Agility

Ik ben als associate verbonden aan AXVECO op het gebied van organisatieverandering, agility en Learning & Development.

Anno 2017 zijn organisaties op zoek naar wegen om succesvol te zijn en te blijven, te groeien en aantrekkelijk te zijn als werkgever. Hoe ze dit echter omzetten naar het inzetten van de goede veranderingen en concrete actie is vaak lastig. Samen met AXVECO help ik organisaties te veranderen, wendbaar te worden en te innoveren om te blijven voldoen aan de klantverwachtingen.

Ik ben een daadkrachtige professional met langjarige internationale ervaring in de financiële en zakelijke dienstverlening en industrie. Mijn trackrecord ligt binnen HRM, commercie, riskmanagement en programma- en projectmanagement. Na een langjarige internationale loopbaan bij ING ben ik in 2013 mijn eigen bedrijf Omlo Consultancy & Projectmanagement gestart. Binnen ING heb ik functies gehad binnen HRM Risk-management, Marketing en Sales. Daarnaast heb ik diverse change projecten zowel bij de bank als de verzekeraar gerealiseerd. Als zelfstandige heb ik opdrachten uitgevoerd voor o.a EY, Rabobank, KPN, en ING.

Ik onderscheid mij door een stevige footprint in de business. Daardoor spreek ik de taal van de klant en ben ik in staat om verander- en ontwikkelvragen te vertalen naar oplossingen die werken. Daarnaast ben ik in staat om technologie en nieuwe inzichten slim in te zetten en werk volgens een lean- en scrum/agile aanpak. Op deze manier laat ik snel resultaat zien. Ik weet de juiste energie en resultaatgerichtheid over te brengen in de teams waarmee ik samenwerk. Mijn senioriteit, humor en professionele instelling maakt mij een prettige gespreks- en businesspartner in zowel in de boardroom als op de werkvloer.