Manuela Krull-Mancinelli

Manuela Krull-Mancinelli

Digital Transformation Manager & Blockchain Entrepeneur

Als Digital Transformation Manager heb ik de afgelopen 20 jaar veel bedrijven mogen inspireren en begeleiden, op weg naar de ‘nieuwe wereld’.

Digitale Transformatie is meer dan alleen nieuwe technologie implementeren. Het vraagt ook om een andere cultuur en werkwijze. Ik vind het leuk om te begeleiden bij deze transformatie. Hierbij kunnen allerlei zaken worden aangepakt, zoals Agile werken, enterprise architectuur, cyber security, infrastructuur en cultuur. Net waar de organisatie klaar voor is. Want een transitie gaat zo snel als de mensen van de organisatie aankunnen.

Mijn passie gaat uit naar alle nieuwe technologieën en dan met name de nieuwe mogelijkheden die ze bieden. Onderwerpen als Blockchain, Artificial Intelligence, Internet of Things, 3D printen, robots, maar ook softere zaken als ‘skills of the 21st century’ en de verschuiving tussen mens en machine vind ik reuze interessant.

In interactieve sessies of op een podium voor een groter publiek leg ik uit welke grotere ontwikkelingen ik zie, welke rol Blockchain daarin speelt en welke rol het zou kunnen spelen in de desbetreffende organisatie.

Startups, studenten, bestaande organisaties. Allemaal stellen ze dezelfde vraag: wat moet ik doen om klaar te zijn voor de toekomst?

Ik help er graag bij. Meer achtergrond informatie vindt u op www.krullsolutions.com