Hoe het werkt, Veranderingen, Tips

Welkom in het “ingelogde” gedeelte van onze site. U kunt nu gebruik maken van het leerplatform en aangewezen trajecten volgen.

Wijzigingen die worden aangebracht

We hebben geweldige feedback ontvangen van deelnemers en we werken aan een achterstand in de veranderingen die je in de loop van jan/feb 2023 in veel leertrajecten zult zien:

 • Versnelde weergave, hoofdstukken en taal bijschriften (EN/NL)
  We implementeren een upgrade van de videoweergave die nieuwe functies mogelijk maakt. Dit wordt video voor video uitgerold, dus het kan zijn dat sommige video’s deze functies hebben en andere nog niet. Wij streven ernaar alle video’s eind februari 2023 in het nieuwe formaat te hebben.
 • Vermelding van verplichte of facultatieve status van inhoud op lesniveau
  Wij hebben aangegeven welke inhoud verplicht of optioneel is voor de leertrajecten met een formele accreditatiesyllabus en examen. Wij bevelen de optionele elementen aan, maar deze zijn niet vereist voor het examen. U kunt deze dus overslaan om tijd te besparen en er later op terugkomen.
 • Meerdere taalversies van leerpaden
  Wij maken meerdere taalvarianten mogelijk voor veel van onze leertrajecten. Merk op dat de originele versie Engels is en dat varianten een automatische vertaling hebben met handmatige correcties (bv. Nederlands). De vertaalde varianten bevatten vertalingen in de lokale taal van begrippen die fundamenteel in het Engels zijn, zoalsMachine Learning” ofTrustworthiness, en de deelnemer wordt aangeraden de Engelse bron te raadplegen wanneer dit verwarrend kan zijn.

Bekende problemen:

 • Front-end vertaaltools presenteren Quiz-scores mogelijk niet correct
  Als u een front-end tool gebruikt om de NL brontekst automatisch te vertalen naar een lokale taal, kunnen de resultaten van de scores verkeerd worden weergegeven. Verander naar EN om de juiste resultaten te zien. Wij kunnen geen invloed uitoefenen op de vertaaltools die op uw browser of laptop worden gebruikt.
 • Taalspecifieke inhoud alleen zichtbaar met de geselecteerde taal
  Dit is een kenmerk van ons systeem – u “ziet” bijv. alleen NL-inhoud wanneer u NL selecteert. Dit geldt voor de hele site, dus als je een NL-leerpad koopt, moet je naar NL overschakelen om het te zien, als je een NL-leerpad volgt, moet je naar NL overschakelen en in NL blijven om de cursusvoortgang en navigatie vast te leggen, enz.

Ontwikkelingen in onze orderportefeuille

Wij werken aan een reeks verbeteringen en deze zullen in de loop van de tijd live gaan. Dit zijn extra functies en hebben geen invloed op uw voortgang of geschiedenis in een reis.

Onze routekaart omvat:

 • Vervanging van de “Vraag me iets” door een meer op maat gesneden optie om contact te hebben met een tutor.
 • Taalondersteuning voor menu’s en leerpaden
  • Duutch-ondersteuning uitbreiden naar alle menu’s en leerpaden
  • Duits voor menu’s en leertrajecten
 • Single Sign-on functionaliteit
 • Communautaire steun per interessegebied

Laat het ons weten als u andere functies wilt zien.

Beschikbaarheid van diensten

Wij hebben een proces van voortdurende verbetering en snelle beveiligingsupdates en kunnen elke dag kleine updates uitvoeren voor een korte periode om 12:00 en 24:00 GMT. Het systeem kan op deze momenten 5 minuten offline zijn.

Om grotere updates te installeren moeten we de dienst even onderbreken. Wij stellen u per e-mail op de hoogte van belangrijke wijzigingen of dienstonderbrekingen.

Menu-opties

Je hebt hier een aantal menu opties:

 • Steun

  Deze pagina toont bekende problemen, een overzicht van de belangrijkste functies en komende ontwikkelingen.

 • Profiel (en rekening)

  U kunt uw profiel en promotiecode hier bijwerken. Als u individueel voor een reis hebt betaald, kunt u alle factureringsinformatie vinden via de link “Factureringsrekening”.

 • Groepen

  Als u aan een groep bent toegewezen, ziet u hier algemene informatie over uw groep. Dit omvat de contactgegevens van uw coördinator.

  De groepsleider kan advies hebben gegeven over de volgorde van de leerpaden. Anders bevelen wij de volgorde aan die via de reeks Data Gedreven Leadership wordt beschreven.

  Als u een groepsleider bent, ziet u een optie om een overzicht te krijgen van alle deelnemers in de aan u toegewezen groepen. Dit brengt u naar het “ProPanel” en u kunt de gewenste informatie selecteren in het zelfbedieningspaneel rechts van het scherm.

  Merk op dat het overzicht taalgebonden is – selecteer de taalvlag die relevant is voor je groep of cursus voordat je ProPanel selecteert.

 • Mijn reis

  Dit toont de leertrajecten die voor u beschikbaar zijn. Hier kun je beginnen met het volgen van je gekozen reis. Als je meerdere reizen hebt, staan ze hier allemaal vermeld. U kunt hier ook uw vooruitgang op elke reis zien.

  Als je meerdere leertrajecten beschikbaar hebt via je werkgever, raadpleeg dan de pagina Groep voor advies over welke volgorde je moet aanhouden bij het selecteren van leertrajecten.

 • Alle reizen

  Dit toont alle beschikbare ritten in ons systeem. U kunt de syllabus van elke reis bekijken en een reis selecteren door op de optie “Inschrijven” te klikken. Volg de aangegeven stappen om te kopen of de reis te beginnen.

 • Neem contact op met

  Stuur ons een vraag en wij nemen contact met u op (learning@axveco.com).

Een reis volgen

Elke reis heeft een inleiding met leerdoelen en een curriculum – dit is de lijst van modules in de reis. U kunt deze uit- en inklappen om te zien wat er in de reis aan bod komt.

Je volgt de reis door te klikken op de “Lessen” en “Onderwerpen” van de reis. Sommige reizen vereisen dat je een volgorde volgt en andere zijn vrij om in willekeurige volgorde te volgen. Zodra je een les of onderwerp hebt afgerond, moet je “Markeren als voltooid” om verder te komen in de cursus.

De inhoud van het traject bevindt zich meestal op onderwerpniveau en kan vele vormen aannemen, waaronder video, interactieve video, schermdemonstratie en uitnodigingen voor webinars of virtuele klassikale sessies. Dit wordt aangegeven in de reis.

De kosten van elke reis worden getoond op het reisoverzicht. Voor reizen die via een werkgever of leerpartner worden aangeboden, kunnen specifieke afspraken zijn gemaakt zodat u niet rechtstreeks hoeft te betalen om aan de reis deel te nemen.

Online zelfstudie en groepssessies

Een traject kan een webinar, een virtueel klaslokaal of een andere mogelijkheid tot live interactie met de tutor of andere deelnemers omvatten. Dit wordt aangegeven op het niveau van het onderwerp, dat op een relevant moment in het traject wordt geplaatst. Hierdoor ontstaat een gemengd leertraject met een combinatie van zelfstudie en live interactiesessies.

De toetredingsinstructie voor een live-evenement wordt aangegeven in de inhoud van het onderwerp.

Vragen?

Heeft u vragen dan kunt u ons mailen via learning@axveco.com of contact met ons opnemen en wij helpen u verder.