Onze beschikbare leerpaden

Kies een leerpad om te volgen 

We hebben een aantal leerpaden die u kunt volgen. We werken ook aan nieuwe leerpaden als aanvulling op en follow-up na onze bestaande leerpaden.

Leerpad status

  • “Gratis” cursussen kosten niets, registreer, log in en schrijf je in om de cursus te volgen.
  • “Gesloten” cursussen vereisen betaling om in te schrijven en de cursus te volgen:
    • Als je een promotiecode hebt, wordt de cursus beschickbaar gemaakt.
    • zo niet, neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.
  • “Prijs zichtbaar” vereist betaling om de cursus te volgen.

Houd er rekening mee dat als je al onderwerpen of lessen hebt voltooid in eerdere leeractiviteiten, deze elementen (indien aanwezig) worden weergegeven als voltooid in je nieuwe leerpad.

Na voltooiing van een leerpad zullen we u een certificaat overhandigen. Volg je een programma via een van onze leerpartners, dan geven zij het certificaat af.

Ik hoop dat je de leerpaden leuk vindt. Geef ons feedback om van jouw te leren.

Alex

Click on a learning journey to find our more

View - Enroll

AI BREVET (for Business and Government) [NL]

NL Versie van AI for Business and Government leerpad - beta NL text in leerpad en NL ondertiteling van videos.

View - Enroll

Data Driven Foundation [NL]

Learn about the data driven business model and the fundamentally different approach towards data that this requires.

AXVECO biedt haar zeer gewaardeerde trainingen nu aan in de vorm van interactief, blended learning via een Learning Management System. Deze cursussen worden zowel via onze leerpartners als rechtstreeks aangeboden. De online interactie wordt gecombineert met een virtuele en klassikale training om een ​​complete leerervaring te bieden.

We nemen ons eigen medicijn en volgen een lean-startup aanpak (zie Innovatiecursus!). Wat u hier ziet, is een minimum viable product (MVP) dat is opgezet voor een gedefinieerde groep baanbrekende klanten en lerende partners.

We hebben ook een aantal leerpaden opgezet om te laten zien hoe cursussen kunnen worden toegewezen aan leerpaden, in plaats van alleen aan thema’s. Voel je vrij om het leerpad en de inhoud te bekijken – klik op de pagina’s om alle leerpad structuren te zien. We volgen een routekaart om onze training in dit online systeem te brengen, waarbij prioriteit wordt gegeven aan de behoeften van onze klanten – laat ons weten in welke cursus je interesse hebt. We zullen dit meenemen in onze planning.

Als je meer wilt weten, een specifieke cursus wilt aanvragen of als je vragen of feedback hebt, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Stuur ons een bericht